Актуальна тема

Меню

Парафії Коломийської єпархії активно беруть участь в екосоціальних ініціативах УГКЦ

У середу, 31 січня, у філії Нижнівського ліцею в с. Остриня в рамках екосоціальної ініціативи «Зігрій вбогого світлом стрітенської свічки» було проведено майстер-клас з виготовлення стрітенської свічки власними руками. Даний майстер-клас для вчителів та учнів школи провів о. Андрій Сем’янчук, референт Бюро УГКЦ з питань екології в Коломийській єпархії.

Перед початком заходу учасники провели спільну молитву, після якої о. Олег Легкодух, адміністратор храму св. Миколая у с. Остриня, поділився роздумами про свято Стрітення Господнього і також про духовну символіку свічки. Після цього о. Андрій провів майстер-клас з виготовлення та екодекорування стрітенських свічок з натуральної вощини.

Всі учасники проявили неабиякі старання для виготовлення екосвічок та продемонстрували свою креативність у прикрашанні їх натуральним декором.

На завершення даного заходу всі зробили спільну світлину на пам’ять про те що таким чином змогли долучитись до підтримки Всеукраїнської екосоціальної ініціативи «Зігрій вбогого світлом стрітенської свічки».

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології