Актуальна тема

Меню

Стрітенська свічка пришвидшує нашу Перемогу та рятує тварин

Референт Бюро УГКЦ з питань екології у Львівській Архиєпархії минулого четверга ініціював та провів на парафії Зіслання Святого Духа, що на Сихові у м. Львові, майстер-клас з виготовлення Стрітенської свічки.

Зокрема, кількадесят парафіян, насамперед спільнота аніматорів разом зі своїм духівником о. Мар’яном та діти зі своїми батьками упродовж двох годин власноруч виготовляли свічки з натуральної вощини. Близько ста п’ятдесяти готових свічок успішно реалізували в той же день серед учасників майстер-класу, а решту – у найближчу неділю серед парафіян.

Отримані від пожертв кошти в розмірі майже 2,5 тис. грн. спільнота аніматорів передала на підтримку Сил Оборони задля пришвидшення нашої Перемоги. Інша частина коштів в сумі близько 2 тис. грн. була спрямована для потреб БО «Домівка врятованих тварин» у м. Львові, яка виконує неабияку соціальну роль у плеканні екологічної свідомості та формуванні культури відповідальних і моральних відносин між людьми та тваринами, а також здійснює практичне служіння щодо порятунку, лікуванню і догляду «братів наших менших».

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології