Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

Побачити Богом створений світ очима люблячого батька

alt15 квітня 2016 р.Б. в пульмонологічне відділення 5-ої міської клінічної лікарні міста Львова навідався відповідальний з питань екології у Львівській архієпархії о. Микола Пришляк. Як відомо, у цьому відділенні лікують людей, які мають проблеми з дихальними шляхами, тому акцент був зроблений на актуальну екологічну проблему – підпал сухої трави, а також о.Микола говорив і про штучні квіти, які масово вірні понесуть на цвинтар перед Великоднем. Не секрет, що ці квіти незабаром опиняться на смітнику і будуть спалені, а люди будуть дихати отруйним димом.

Екореферент наголосив, що церква не стоїть осторонь цих екологічних проблем, а всіляко намагається переконати своїх вірних не чинити шкоду собі, своєму ближньому та всьому Божому творінню.

Також о.Микола представив Великопосну ініціативу УГКЦ «Екологічне навернення для порятунку створіння», де заохотив присутніх медиків, в цей Рік Божого Милосердя, побачити Богом створений світ іншими очима, очима люблячого батька, котрий готовий недужому послужити і кривду терпеливо зносити.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

alt