Актуальна тема

Меню

У перший день Великого посту учням та вчителям Бродівської гімназії було представлено Великопосну екоініціативу

alt23 лютого 2015 року, в перший день Великого посту, в Бродівській гімназії ім. Івана Труша вчителі та школярі роздумували про піст в екологічному ключі.

Цього дня у рамках ефіру шкільного радіо промовив до слухачів священик-референт з питань екології у Сокальсько-Жовківській єпархії о. Тарас Дзьоба і виголосив великопосні настанови для молоді, зокрема, зробивши вагомий акцент на екологічному вимірі посту.

Після цього, класним керівникам було передано інформаційні буклети Екобюро УГКЦ про Великопосну екологічну ініціативу «Екологічне навернення для порятунку створіння» та агітки «Не підпалюй», які закликають не спалювати сухої трави, листя та інших залишків рослинності.

Цього дня священик також завітав з екоуроком до двох молодших класів гімназії, де детальніше представив школярам суть Великопосної екологічної ініціативи. Школярі з радістю слухали слова священика та пропонували свої ідеї і форми прояву посту задля покращення стану власної душі та віднови гармонії з довкіллям. Особливо активні діти отримали від референта символічні подарунки – невеличкі екокалендарики.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології