Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

Віра

Віримо, що з Богом у світі все існує: небо і земля,  що родиться і живе, і  людина, що  творіння все сприймає. Цілий світ вміщається в її обличчі.

Творіння –  це видима ікона невидимого Бога. А людина є з Богом заодно. Усе, що є від Бога, існує для людини. Це Бог у  любові на всі вічні часи Його створив.

У наші дні людиною Бог народився. Себе Він Богом нам відкрив. А гріх людини на Бога посягнув й ганебну смерть Йому вчинив.

До цього часу над людьми смерть панувала, а  тепер на себе Бог її прийняв. Воскрес із рук смерти як Бог і як людина. І всім, що вмерли і що живуть,  життя воскресле дарував.

Христос воскрес! Це наша Пасха, це перехід людей від смерті до життя, щоби місця смерть у житті не мала, лиш благодать світилася воскреслого Христа.

Людям це неможливо збагнути. А чи можливо збагнути світ і життя? Це ми можемо лиш молитовно споглядати і Первообраз бачити Воскреслого Христа /катехизм п.111/

Апостоли неймовірного чуда свідками стали, свого страху, і радості, і сумнівів теж. І Божої ласки, яка силу свідчити давала, щоб у наш час ми не ставили Богові меж.

+Михаїл