Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

Вічний Бог

Вічний Бог людину у Собі задумав. Цей задум Бог в Собі народив. Ось є і світ, все творіння, є і людина. І Бог нам цей образ у світі відкрив.

Створіння у світі – це Божа ікона. І слід його людям усім шанувати. Не є одне більше, не є жодне менше. До всього сотворіння нам любов треба мати.

Від Бога створіння з любові повстало. І вона завжди у Бога триває. Цей дар створіння і нам слід любити. Бо життя і здоров'я вона в собі має.

Бог і створіння заодно є у світі. Через створіння любов відкриває людина до Бога. Коли людина не має її. Тоді сотворіння для нас є загроза.

Колись з дерева плоду прогрішилась людина. І Бог це одразу відчув. Карою смерті, хворобами цей гріх обернувся. А тепер це кожен наче забув.

Наслідки кожен зносить страждальні. Але на це нам є лік – каяття. Почати любити ближнього свого й довкілля. І хай в нас на це буде воля свята.

"Славен будь, Боже", що на нас Ти чекав. Благословенні плоди Ти для нас приготовив. Щоб кожен вкушав і не вмер. І від всіх сотворінь нас любов'ю здоровив.

+Михаїл

Зображення