Актуальна тема

Меню

Календар 2023-2024

 

Login Form

Увійти

Великопосна ініціатива 2024

Екологічні знання та відпочинок

Літо – це час відпочинку та розваг, час коли школярі та студенти стараються яскраво та з користю провести цей особливий, цікавий період.

Саме у цей час відбуваються традиційні для літнього періоду різноманітні за тематикою та організацією дитячі табори. Також це час, сприятливий для діяльності екологічного Бюро УГКЦ, добра нагода долучитися до проведення дитячих таборів з тематичною програмою.

У Донецькому екзархаті, у м. Кам'янське, Дніпропетровської області о. Михайлу Неїжмаку, референту Бюро УГКЦ з питань екології, вдалося провести екологічну годину на шкільному таборі "Сонячні промінчики", який об'єднав учнів трьох навчальних закладів: 25 і 30 шкіл та 39-ту гімназію.

Табір відбувався у місцевому парку. Зустріч носила ігровий характер, із учнями було проведено екологічну вікторину та екологічний КВК. Незвично, проте цікаво та пізнавально діти провели час з о. Михайлом, а найбільш активні отримали екозакладки та наклейки.

Вчитель-вихователь п. Тетяна Глушко, яка спостерігала за реакцією дітей, багато з яких не є віруючими чи практикуючими християнами, схвально відгукнулася про діяльність Екобюро: "Безперечно такі зустрічі потрібні для формування майбутнього покоління, вони надзвичайно корисні і їх потрібно продовжувати, похвально, що цим займається Церква".

Отець Михайло, в свою чергу, подякував вчителям за добрі відгуки та можливість зустрічі, а діткам побажав гарного відпочинку, щоб з новими силами здобувати нові знання та вчитися все більше любити Богом створений для нас світ.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології