Передсвяття Стрітення Господнього у с. Братишів

У четвер, у переддень свята Стрітення Господнього в с. Братишів у місцевій школі пройшов майстер-клас з виготовлення стрітенської свічки із натуральної вощини.

На запрошення о. Івана Гуцуляка, адміністратора храму Успіння Пресвятої Богородиці с. Братишів, цього дня до школи завітав о. Андрій Сем’янчук, референт Бюро УГКЦ з питань екології в Коломийській єпархії, який зустрівся з вчителями та учнями даного закладу.

Розпочався захід із спільної молитви, яку очолив о. Іван, а опісля поділився духовними роздумами на тему Стрітення Господнього. У подальшому часі о. Андрій розповів присутнім про Всеукраїнську екосоціальну ініціативу, яка має назву «Зігрій вбогого світлом стрітенської свічки» і провів майстер-клас з виготовлення екосвічки.

Кожний учасник старався якнайкраще виготовити свічку та прикрасити її натуральним декором. Ввесь захід пройшов у дружній та радісній передсвятковій  атмосфері.

На завершення всі учасники майстер-класу зробили традиційну спільну світлину і вирішили, отримані від пожертв за свічки, кошти передати для ЗСУ, які захищають нас щодня.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології