Благодійна екосвічка в наміренні Перемоги

«Там де двоє або троє зберуться в Моє Імʼя, там і Я серед них …», – ці слова Ісуса Христа в проповіді о. Володимира Дяківа, референта Бюро УГКЦ з питань екології в Чернівецькій єпархії стали ключовими у заклику до благодійної екосоціальної ініціативи «Зігрій убогого світлом стрітенської свічки».

Цими днями в монастирі одного із наймолодшого в УГКЦ монашого місійного згромадження Апостола Андрія, що в м. Івано-Франківськ наче у вулику. Всіх об’єднало бажання послужити Творцю і Спасителю, допомагаючи ближнім у потребі в поєднанні з піклуванням про наш спільний дім створений Богом.

З благословення генерального настоятеля згромадження о. Павла Сеньківа та за сприяння настоятеля монастиря о. Миколи Мимки, всі бажаючі долучилися до благодійного майстер-класу з виготовлення стрітенських свічок за натуральної вощини під керівництвом референта Екобюро УГКЦ о. Володимира Дяківа та сотрудника і майбутнього капелана ЗСУ о. Петра Євчука. Спільна праця для Божої справи обʼєднала всіх в одне ціле, де син став порадником для матусі, а батько помічником для донечки.

Складені пожертви за стрітенські екосвічки будуть спрямовані на підтримку благодійних їдалень Карітасу та продуктові набори для потребуючих.

«Хай світло стрітенської свічки виготовленої із любовʼю та милосердям зігріє також серця наших захисників та захисниць і освітить шлях нашої перемоги», –  благають Господа учасники харитативного заходу.

 Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології