Стрітенська екосвічка втамовує голод і рятує природу

Референтура Бюро УГКЦ з питань екології у Львівській Архиєпархії у співпраці з парафією св. Андрія Первозванного, що на вул. Варшавській у м. Львові, долучилися до Всеукраїнської екосоціальної акції «Зігрій вбогого світлом стрітенської свічки».

Парафіяльна молодь і діти з батьками, а також бабусями та дідусями, зібравшись у парафіяльній Біблійно-катехитичній школі, взяли участь у майстер-класі з виготовлення стрітенських свічок з натуральної вощини, який провів о. Сергій Довба, референт Бюро УГКЦ з питань екології в Львівській архиєпархії. Упродовж двох годин парафіяни власноруч виготовляли свічки з натуральної вощини, які взяли до своїх домівок, щоб освятити на свято Стрітення Господнього.

Складені за стрітенські екосвічки пожертви, в розмірі 3900 грн., парафіяни передали спільноті св. Егідія, яка упродовж багатьох років проводить харитативне служіння, готуючи та годуючи щочетверга гарячими вечерями вбогих, безпритульних та малозабезпечиних осіб у м. Львові.

Таким чином, вже в четвер, 25 січня, благодійні кошти від реалізованої акції були втілені у добро для тих, котрі в потребі і підтримку безтермінової ініціативи УГКЦ «Нагодуй вбогого». 

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології