У день Конституції кожен робить все можливе для наближення перемоги

28 червня, в День Конституції України, у с. Ковалівка, що поблизу Монастириська, відбулась висадка саджанців фундука. Це ще одна акція в рамках ініціативи «Сади перемоги», проведена за сприяння Бюро УГКЦ з питань екології на теренах Бучацької єпархії.

Захід розпочався з Божественної Літургії в храмі Святого Миколая Чудотворця с. Ковалівка Монастириського деканату, яку очолив референт Бюро з питань екології в Бучацькій єпархії о. Михайло Деревенчук у співслужінні отця-пароха Петра Хомети, який щоденно молиться за наших захисників. Цей день також не став виключенням, а навпаки усі присутні чисельно взяли участь у спільній молитві та святкуванні, яке продовжилося процесійним ходом до подвір’я місцевої школи, де отці освятили саджанці фундука.

Фундуковий Сад перемоги був закладений поблизу сільської школи за ініціативою та сприянням директорки Демчак Галини Юліанівної. В посадці саду взяли участь тимчасові пререселенці, учні школи та представники місцевої влади.

Тож надіємося та віримо в те, що з нами Господь та перемога за нами і настане той час коли наші захисники, які також і з цього села відстоюють наші конституційні права на волю і незалежність, будуть приводити своїх дітей до школи і смакуватимуть плодами цього саду.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології