Просвітницький проєкт „Екологія свідомості: розвиток гідної особистості”

В межах просвітницького проєкту «Екологія свідомості: розвиток гідної особистості», незважаючи на складні карантинні умови, команди школярів від лютого 2020 р. до кінця травня 2020 р. успішно створювали конкурсні роботи, здійснювали добрі справи, розвивались в культурно-мистецькій площині, надихали своїм прикладом як молодь, так і дорослих, пише ГО «СВІТ ВАЖЛИВИХ ІНІЦІАТИВ».

Крім того, команди-переможниці за результатами оцінювання журі здобудуть розвиткові командні гранти (по 2000 грн кожен на українські книги, корисні для багатостороннього розвитку; квитки в театр, філармонію, органний зал; на навчання певному виду спорту чи на заняття у різних творчих гуртках; на здійснення певної благодійної ініціативи або доброї справи – на вибір команд-переможниць) та 2 благодійні гранти (по 20000 грн кожний) на цілі, що визначили переможці попереднього соціального проєкту у конкурсній категорії „Добрі справи” – допомогу на закупівлю необхідно обладнання для реабілітації діток з ДЦП та обладнання для якіснішої діагностики та безпечнішого лікування онкохворих діток у Львові.

Варто зазначити, що призначення використання благодійних грантів визначили самі школярі, а їх рішення і наполеглива праця заслуговує ВЕЛИКОЇ ПОВАГИ! Ми щасливі, що в українській нації зростають такі Особистості!

Триває онлайн-голосування за здобуття відзнаки глядацьких симпатій у фіналі творчого конкурсу в межах просвітницького проєкту «Екологія свідомості: розвиток гідної особистості» в розрізі таких категорій:

? 1. Анімаційний ролик, створений з метою нагадування про потребу подолання суспільно важливих проблем.

https://www.inem.lviv.ua/01-animatsijnyj-rolyk/

? 2. Зображення-наліпка для громадського транспорту та різних громадських місць з метою нагадування про потребу подолання суспільно важливих проблем.

https://www.inem.lviv.ua/02-zobrazhennya-nalipky/

  1. Дій щоб зробити світ кращим!

? 3.1. Добрі справи (презентація із звітом за січень-травень 2020 р. та закликом).

https://www.inem.lviv.ua/03-1-dobri-spravy/

? 3.2. Презентація, присвячена способам подолання суспільно важливих проблем (команди самі вибирали, яку проблему вирішуватимуть).

https://www.inem.lviv.ua/03-2-podolannya-problem/

? 4. Конкурсна робота, присвячена підтримці української мови та/або розвитку мистецтва (відеоролик, вірш, есе тощо на власний вибір кожної з команд).

https://www.inem.lviv.ua/04-pidtrymka-ukrayinskoyi-movy-ta…/

ПІДТРИМАЙТЕ КОНКУРСНІ РОБОТИ ШКОЛЯРІВ ТА ЇХНІ ДОБРІ СПРАВИ!!!