Представник Бюро УГКЦ з питань екології взяв участь у еко-марафоні «Збережемо довкілля разом!»

У середу, 18 вересня, у с. Павлів Радехівського району парафіяни, педагоги, а також шкільна молодь мали нагоду взяти участь у екологічній формації в рамках еко-марафону «Збережемо довкілля разом!».

Так, на запрошення настоятеля місцевої Греко-Католицької парафії о. Тараса Когута, прибув з уроком-лекцією голова комісії з питань екології Сокальсько-Жовківської єпархії. Найперша зустріч відбулася із парафіянами храму, де в рамках Літургії священик-еколог мав нагоду проповідувати та представити екологічне вчення Церкви.

Наступним етапом стала зустріч із педагогами та старшокласниками Павлівської школи. Увесь шкільний день був пройнятий екологічною тематикою, адже школа приймає участь у екопроекті «Zero Waste Day», в рамках якого голова екокомісії мав презентацію-лекцію з активною дискусією та обговоренням теми.

Від Бюро УГКЦ з питань екології для парафіяльної бібліотеки було передано ряд екологічної літератури. В свою чергу парох наголосив на титанічній праці команди Екобюро задля збереження довкілля.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології