Про конкурс "Відповідальність за створіння" розповіли на Полтавщині

Вдев’яте Бюро УГКЦ з питань екології проводить конкурс «Відповідальність за створіння». Його мета – плекання християнської відповідальності за створений Богом світ – природу. Ключовими завданнями конкурсу є: сприяти переосмисленню особистої відповідальності за навколишній світ та спонукати до конкретних кроків для його покращення.

Максим Кролевський, референт Бюро з питань екології УГКЦ:

- Ми не обмежуємося тільки своїми вірними, які приходять до нашого храму, поширюємося на всю Україну, щоб в цьому конкурсі брали участь усі люди, усіх конфесій, навіть запрошуємо атеїстів, щоб вони в якийсь такий свій спосіб могли відобразити ту дійсність в якій ми живемо в екологічному форматі.

Конкурс проводиться у п’яти номінаціях: молитва, вірш, проповідь-роздуми, казка та малюнок.

Максим Кролевський, референт Бюро з питань екології УГКЦ:

- З кожним роком учнів, дітей, навіть після 35-років конкурсантів постійно в нас збільшується, більше і більше беруть участь люди з різних регіонів України, кожен рік цей конкурс підтримується Міністерством освіти і науки. Мотивацією для того, щоб брали участь у цьому конкурсі ми маємо екологічні подарунки.

Роботи потрібно надіслати до 17 жовтня за адресою Бюро УГКЦ з питань екології. Автори найкращих робіт отримають цінні еконагороди, а їхні твори будуть надруковані окремою збіркою. Також серед переможців конкурсу буде розіграно суперприз.

Джерело: ІРТ