За підтримки Екобюро УГКЦ у Верховцево висадили фруктові дерева

Триває щорічна Великопосна ініціатива Бюро УГКЦ з питань екології «Екологічне навернення задля збереження створіння». У часі Великого посту Церква старається у різний спосіб пригадувати людям про потребу навернення та покаяння. Екобюро Великопосною ініціативою акцентує на всецілому наверненні, без якого є неможливим правдиве покаяння. Екологічне навернення – це шанобливе ставлення до сотвореного світу та припинення гріховних вчинків, що приносять шкоду для Божого створіння.

У співпраці з настоятелем парафії Покрови Богородиці м. Верхньодніпровськ о. Ігорем Опацьким, референт Бюро з питань екології у Донецькому екзархаті УГКЦ о. Михайло Неїжмак відвідав м. Верхівцеве, що на Дніпропетровщині, а саме КЗ Психоневрологічний інтернат ДОР. На території цього закладу, спільно з заступником керівника Квашою Олександром та підопічними було висаджено кілька фруктових дерев та започатковано фруктовий сад.

Отець Михайло Неїжмак прокоментував подію: «Ці фруктові дерева, які висаджені при підтримці Екобюро УГКЦ, є символом піклування Церкви про сотворений світ та добробут людини у ньому. Це акт милосердя для потребуючих та хворих людей, що перебувають у цьому закладі, адже незадовго вони зможуть посмакувати смачними фруктами».

Екобюро висловлює подяку о. Ігорю Опацькому за сприяння в організації цієї події, за добру можливість поширення екологічної діяльності Церкви та глибоке свідчення віри у Бога Творця, Який завжди готовий винагородити людину добрими плодами та дарами за добрі вчинки.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології