Телекомпанія BBC запускає еко-бренд одягу й товарів для життя

Найбільша телерадіомовна компанія Великобританії розширює сферу своєї діяльності і запускає бренд екологічного одягу й товарів для життя. Натхненням стали власні ж проекти BBC «Блакитна планета» та «Планета Земля».

В документальних серіалах їх автор Девід Аттенборо розповідає, як змінюється клімат на планеті й закликає глядачів змінити своє ставлення та поведінку, щоб запобігти глобальній екологічній катастрофі. Одним із важливих кроків на шляху вирішення проблеми є усвідомлене споживання товарів, створених з безпечних для навколишнього середовища матеріалів. Саме такі планує створювати новий бренд BBC. Окрім одягу, планується випускати книги й товари для дому.

Вперше побачити та купити новинки можна буде на лондонському Тижні моди. Зокрема будуть презентовані толстовки, створені разом із брендом Mother of Pearl. В процесі їх виготовлення використовується в 10 разів менше води, ніж зазвичай. Також BBC планує запуск серії заходів і освітніх програм, щоб навчити глядачів дбайливо ставитися до природних ресурсів.

Джерело: jetsetter