Руслана розповіла про грандіозне шоу на енергії сонця, яке влаштує на новий рік

У перші хвилини Нового 2019 року на сцені з’явиться Руслана і покаже, як чиста енергія сонця змінила музику.

Співачка Руслана відкрила двері свого "енергетично незалежного будинку" під Києвом показала свій енергоактивний будинок, презентувала проект #ReNewYear, який присвяченій переходу на чисту енергію.

Презентація відбулася у Києві 22 грудня – у день зимового сонцестояння, коли світовий день є найкоротшим, а ніч – найдовшою у році.

Перша переможниця "Євробачення" від України та перша українка, яку було оголошено Амбасадором відновлюваної енергії у світі, активно опікується збереженням екології.  

"У Новий рік відбудеться авторська акція, яку ми назвали ReNewYear. Ця акція #ReNewYear унікальна тим, що в новорічну ніч, коли люди по всьому світу на святкування Нового року витратять найбільше енергії, ми зберемо чисту енергію на сонячних полях Бессарабії і подаруємо її людям. Все наше шоу буде відбуватись завдяки чистій енергії! Станеться новорічне чудо. Вперше у світі у новорічну ніч зійде сонце", – поділилася артистка.

Акція відбудеться у місті Ізмаїл, в унікальному Бессарабському краї. 

Бессарабія – точка на мапі України, де максимум сонця, тобто найбільша кількість сонячних днів у році. І в новорічну ніч вона стане унікальною енергетичною платформою для впровадження та розвитку Renewable.

Також під час прес-зустрічі Руслана розповіла, що 30-31 грудня вона разом зі своєю командою покаже, як твориться енергія – весь шлях створення сонячної енергії. Ці події будуть транслюватись LIVE на офіційних сторінках Руслани у Facebook, Instagram і на каналі YouTube.

"31 грудня 2018 року у самій сонячній місцевості України – Бессарабії, у Новорічну ніч, ми збираємо найпрогресивнішу частину людей відновлюваної енергетики України, а також міжнародних гостей, які стали засновниками переходу країн на чисту енергію у цілому світі. Ми збираємо всіх, щоб дати початок великому процесу та проекту #Re100Ukraine" - прокоментував енергетичний експерт й гендиректор компанії "Метрополія" Віктор Куртєв.

Енергійна Руслана знялася на фоні свого знаменитого будинку і здивувала височенним стрибком

У перші хвилини Нового 2019 року на сцені з’явиться Руслана і зробить ексклюзивну прем’єру нового звучання – покаже, як чиста енергія сонця змінила музику.  

"Місце проведення акції перетвориться на фрагмент сонячної станції. Там будуть встановлені сонячні панелі та спеціальна інсталяція, які дозволить відключитись від постачання старої енергії та повністю перейти на справжню сонячну", – поділилася подробицями авторка ідеї Руслана.

Вся технічна схема буде повністю продемонстрована у прямому ефірі. Переключення на чисту енергію закладе основу інструкції (своєрідного "мануалу") переходу на чисту енергію і стане початком соціального руху за чисту енергію. Після чого все святкування відбуватиметься вже на чистій енергії. 

Джерело: ТСН