Плекаймо мир в наших душах з нашими ближніми та Богом створеним світом

19.10.2018р. Б в стінах Золочівської школи №1, куди навідався Голова комісії з питань екології Львівської архієпархії УГКЦ о. Микола Пришляк, відбулася безтермінова акція «Посади дерево миру», яку започаткувало Бюро УГКЦ з питань екології, за підтримки Міністерства екології в 2016 р. Б.

Ця акція покликана привернути увагу до того, що не тільки людина, але й природа страждає від військових дій, які відбуваються через гріх людини. В цьому дійстві активну участь взяли учні вищезгаданої школи, її директор – п. Оксана Пилипчук, вчителі, а також начальник відділу еколого-освітньої роботи НПП «Північне Поділля» п. Мирослава Єргуньова, котра допомогла із саджанцями ялинок, туй та гортензій.

Акція проходила в чудовій атмосфері – атмосфері любові та усвідомлення, яку важливу роботу ми всі разом виконуємо. Спільна праця закінчилася молитвою за наших воїнів та за мир і спокій в нашій державі. А у своєму слові священик-еколог наголосив: «Ця алея миру ростиме разом із вами, дорогі наші учні, та нагадуватиме про те, що ми маємо обов'язок, як християни, плекати мир в наших душах з нашим ближнім та всім Богом створеним світом».

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології