Про збереження Божого створіння розповіли учням львівського ліцею

16 жовтня 2018 р. Б. в стінах ліцею «Просвіта», Львівської міської ради, відбулася еколекція, яку провів о. Микола Пришляк, референт Бюро УГКЦ з питань екології.

Священик мав за мету представити учням науку Церкви щодо збереження Божого створіння. У своєму слові о. Микола наголосив: «Земля є нашим спільним домом, про який кожен із нас повинен дбати та прикладати максимум зусиль, щоб він був придатним для життя як для нас, так і для прийдешніх поколінь».

Варто зауважити, що учні даного ліцею були дуже активними: задавали багато питань, з цікавістю розглядали вміст ековалізи та з ентузіазмом пропонували своє бачення у подоланні екологічних проблем сучасності. Щира подяка за запрошення у ліцей о. Роману Прокопцю, котрий у Львівській архієпархії опікується дітьми-сиротами, та допоміг екореференту поділиться екологічними знаннями з учнями ліцею, у якому частково навчаються й проживають дітки-сироти.

На завершення, о. Микола на згадку залишив наклейки, закладки та світлодіодні лампочки для каплиці, яка знаходиться в стінах даного навчального закладу.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології