Під покровом Зарваницької Богородиці

28 червня – це не тільки День Конституції, але це ще й день, яким ми пославили Бога екологічною велопрощею з Тустані до Зарваниці. Ця проща зібрала сильних у вірі та з повною довірою до Бога Творця.

У цей день ми відчули найбільшу любов Бога до людини, де навколо нас були грози, а на нас світило сонце.  Проща мала на меті ще раз людині звернути свою увагу на планету Земля, яку ми отримали як дар і як зберегти її ще гарною для майбутніх поколінь.

Ці прекрасні поля і ліси промовляли до нас цікавою молитвою, до якої потрібно було прислухатися, а Зарваниця прийняла нас у свої обійми і ще раз ми відчули ту велику присутність Богородиці до цьому святому місці. Вона немов промовляє до нас: «Любіть мого Сина і цю Землю, на якій ви ходите, бо це є дар Божий».

Висловлюємо подяку всім учасникам ековелопрощі, а особливо Бюро УГКЦ з питань екології.

«Сподіваємось, що цього року на День Конституції нам вдалось започаткувати добру традицію, подорожуючи на дружньому до довкілля транспорті мальовничими куточками нашої Батьківщини, прославляти нашого Творця через любов до Його створіння», - наголосив на завершення о. Михайло Яблонь, деканальний референт Бюро УГКЦ з питань екології.  

Підготував: о. Михайло Яблонь

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології