У День довкілля стартує весняна Всеукраїнська безтермінова екологічна акція «Посади дерево миру»

У рамках акції у Київському міському саду, який є однією з найстаріших пам’яток садово-паркового мистецтва столиці,  буде висаджено Алею Миру.

Мета акції –  привернення уваги українців до екологічних проблем,  формування дбайливого ставлення до  навколишнього природного середовища, роз’яснення важливості збереження природної спадщини, підвищення рівня екологічної свідомості та екопатріотизму, прагнення берегти природу рідної землі та країну.

Висадка Алеї Миру  - це унікальна можливість для кожного українця долучитися до озеленення  в різних куточках нашої країни та  порятунку природи.

Акція проходитиме по всій Україні.

Запрошуємо всіх українців підтримати ініціативу Мінприроди і долучившись  до безтермінової екологічної акції висадити своє дерево на Алеї миру!

У висадці Алеї візьмуть участь: Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак, інші члени Уряду України, представники різних релігійних конфесій, народні депутати України, кияни.

Початок - 11.00

Місце проведення: м. Київ, Київський міський сад (вхід зі сторони  вулиці Грушевського/ верхня частина або стадіону «Динамо» / нижня частина парку). 

Довідкова інформація за  телефоном: (044) 206-31-01, (097)54-54- 514.

Цьогорічна стартує у Всеукраїнський День довкілля України, який в державі відзначається  відповідно до  Указу Президента України «Про День довкілля» щороку  у третю суботу квітня. Цього дня  по всій країні розпочинаються заходи, спрямовані на поліпшення стану довкілля, очищення водних джерел, озеленення, збереження природно-заповідних об’єктів та  поширення екологічних знань.

Джерело: Міністерство екології та природних ресурсів