У міжнародний День енергозбереження громада с. Батятичі роздумувала про бережливе ставлення до світу

altУ міжнародний День енергозбереження в усіх країнах, де відзначається це свято, проходять заходи, спрямовані на те, щоб проінформувати людей про способи енергозбереження та існуючі поновлювані джерела енергії, розповісти, чому важливо економити енергію. У багатьох містах світу і зокрема в Україні, у цей день проводяться тематичні конференції, виставки та акції, у навчальних закладах проходять уроки, присвячені темі енергозбереження. 11 листопада в загальноосвітній школі с. Батятичі, Камянка-Бузького р-ну, що на теренах Сокальсько-Жовківської Єпархії з нагоди міжнародного Дня енергозбереження, був проведений екологічний захід: “Бережімо природу, як Боже творіння”. В актовій залі ЗОШ I-III ступенів, у плідній співпраці дирекції школи і деканального референта у справах екології о. Ігоря Домінского, в присутності великої кількості дітей та батьків, був проведений просвітницько-екологічний захід.

Метою цього мультимедійного заходу було привернути увагу молодих і небайдужих людей до проблем довкілля.Головним закликом заходу був клич до об’єднання у спільній боротьбі проти проблем екології, зокрема побутового сміття, яке ми самі продукуємо. Щоб наша Земля відновила свій первозданний стан, а ми стали активними учасниками цього процесу.
«А тепер відкривай в собі правду. Признай, що походиш з землі. Земля тебе живить постійно, а ти гріхом травиш її», - Владика Михаїл Колтун.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

alt

alt

alt

alt