Про збереження довкілля роздумували учасники християнського табору у молодіжному центрі імені Андрея Шептицького

altНещодавно в урочищі «Ровені» (с. Рибне, Тисменицького району Івано-Франківської області) у молодіжному центрі імені Андрея Шептицького відбувся молодіжний християнський табір, який був організований Молодіжною комісією Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Впродовж трьох днів юні учасники табору мали не тільки можливість щодня спільно молитися на Службі Божій, приступати до Святої Сповіді і Святого Причастя, слухати духовні науки, але й відпочивати. У програмі табору були спортивні ігри, творчий вечір, і, звичайно, обговорення цікавих тем та спів пісень довкола ватри.

Учасники табору також мали змогу роздумати про важливість дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища, а також застановитися над особистою відповідальністю за збереження довкілля. Разом з молоддю над цими важливими речами роздумував референт Бюро УГКЦ з питань екології Південно-Східного деканату м. Івано-Франківська о. Михайло Віхоть.

Сподіваємось, що табір стане для усіх його учасників яскравим спогадом цього літа і допоможе надалі розвивати своє духовне життя та відносини з Богом.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології